ENRA fietsverzekering

Van uw nieuwe fiets wilt u natuurlijk zo lang mogelijk genieten. Jaarlijks worden in Nederland ruim 700.000 fietsen gestolen. Helaas is fietsdiefstal niet geheel tegen te gaan. Maar u kunt zich er wel goed op voorbereiden. Met de fietsverzekering van ENRA verzekert u zich 3 of 5 jaar lang van onbezorgd fietsplezier. U kunt zowel nieuwe als tweedehands fietsen goed verzekeren bij ENRA. Voor elektrische fietsen heeft ENRA een speciale E-bikeverzekering met extra gunstige premies en voorwaarden.

Kies de verzekering die bij u past
ENRA heeft twee verzekeringspakketten: een diefstalverzekering die dekking biedt bij diefstal en een uitgebreide cascoverzekering. De cascoverzekering dekt naast diefstal ook de schade aan uw fiets. Ook verhaalsrechtsbijstand, ongevallen opzittendenverzekering én pechhulpservice zijn standaard inbegrepen bij de cascoverzekering.


 

Bereken hier uw premie en sluit direct een fietsverzekering af of ga naar een met ENRA samenwerkende tweewielerspecialist. ENRA werkt ook samen met de landelijk opererende ketens Fietsplus, Bike Totaal, Fietswereld en Profile de fietsspecialist.

Download hier de brochure van de fietsverzekering.
Download hier de voorwaarden.

Download de Acrobat PDF reader