Track en trace module bromfiets

Een bromfiets vanaf € 5000 kunt u bij ENRA ook verzekeren. Hiervoor kunt u dezelfde dekkingen afsluiten als voor elke andere bromfiets.

Voor bromfietsen vanaf € 5000 die op of na 1 april 2023 verzekerd worden, is het verplicht om een geactiveerde track en trace module gemonteerd te hebben die aangesloten is bij een opsporingsdienst waarmee ENRA samenwerkt.

Welke track en trace modules worden door ENRA geaccepteerd?

Het inbouwen van de GPS track and trace systeem van ScootSecure (www.ScootSecure.nl) wordt door ENRA geaccepteerd. Speciaal voor ENRA verzekerden heeft ScootSecure een mooi kortingsaanbod. U vindt deze aanbieding en prijzen op de website van ScootSecure..

Naast ScootSecure accepteren wij ook het inbouwen en activeren van de peilzender van Loqater (www.loqater.nl). Het abonnement bij Loqater bedraagt € 4,99 per maand.

Wanneer er blijkt dat er geen geactiveerde en geaccepteerde track en trace module is gemonteerd, vervalt het recht op uitkering bij diefstal van de gehele bromfiets.

Korting op de premie

U ontvangt in een dergelijk geval 10% korting op het diefstal gedeelte van de premie. Wordt de bromfiets na diefstal teruggevonden door de geïnstalleerde track and trace module? Dan is er geen eigen risico van toepassing tot maximaal € 200,00.