Programmeur / Medior Developer

Standplaats: Grootebroek
Uren per week: 40 uur
Werk-/Denkniveau: HBO

Als Medior Developer ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en ontwikkelen van toepassingen voor interne en externe belanghebbenden. De toepassingen voor het ontsluiten van data uit onze backoffice systemen, interne analyse en rapportage tools, output management software voor print en digitale communicatie. Maar ook het aansluiten op, en zelf ontsluiten via API’s en webservices behoort tot je werkzaamheden.

Het zwaartepunt van de functie ligt op het ontwikkelen van toepassingen in PHP (Laravel) in combinatie met MySQL maar goede kennis van HTML, CSS en Javascript is een vereiste.

Je bent het aanspreekpunt voor partners op het gebied van onze API’s en Webservices. We verwachten dat je initiatief toont, in samenwerking met het team, bij het ontwikkelen van functionaliteiten op basis van business requirements. Je pragmatische benadering resulteert in een goed presterende, veilige en stabiele toepassing.

Je maakt deel uit van de ICT-afdeling die bestaat uit een klein team van mensen met ieder hun specialisme.  Je bent bereid om te helpen bij de werkzaamheden van je collega’s bij drukte en verlof.

Afhankelijk van ambitie, kennis en ervaring behoren een rol als afdelingscoördinator en mede bepalen van de ICT-strategie van ENRA tot de mogelijkheden.

Jij hebt

  • HBO werk- en denkniveau
  • Je werkt gestructureerd en bent een specialist PHP/MySQL (bij voorkeur Laravel)
  • Uitgebreide kennis en ervaring met (X)HTML(5), CCS en JavaScript
  • Analytisch en communicatief
  • Kennis van de software ANVA en OpenText StreamServe is een pré

Wij bieden jou

  • Een prima salaris, vakantiegeld, een winstuitkering en een 13e maand
  • Een jaarcontract met bij gebleken geschiktheid de mogelijkheid van een vast dienstverband
  • Korting op onze verzekeringen, een goede pensioenregeling en reiskostenvergoeding

Wie zijn wij

ENRA verzekeringen bv is specialist in tweewielerverzekeringen. Onze producten verkopen wij via de vakhandel en via onze website.
ENRA verzekeringen is in 1981 opgericht. Sinds 2008 maakt ENRA onderdeel uit van Bovemij, dochteronderneming van BOVAG, dat bedrijven in de mobiliteitsbranche helpt met verzekeringen, financieringen en data.

Interesse?

Wil je reageren op deze vacature? Neem dan contact met ons op. We gaan graag het gesprek met je aan. Voor meer informatie kan je bellen met 0228 – 520 000 en vragen naar Steven Schröder. Via onderstaande link kan je solliciteren. Wij ontvangen graag jouw CV en motivatiebrief.

Solliciteer Direct