Veelgestelde vragen - Pechhulp app

Pechhulp app

Wat kun je doen met de ENRA pechhulp app?

De ENRA pechhulp app dient als digitale pechhulppas zodat u onderweg altijd al uw verzekeringsgegevens bij de hand heeft. Met deze app kunt u bij pech direct contact opnemen met onze alarmcentrale. De alarmcentrale ontvangt vervolgens al uw verzekeringsgegevens uit de app meteen op hun computer zodat zij u snel van dienst kunnen zijn. Daarnaast kan de alarmcentrale met behulp van GPS coördinaten exact zien waar u gestrand bent.

Voor wie is de ENRA pechhulp app?

De ENRA pechhulp app is speciaal ontwikkeld voor klanten van ENRA met een cascoverzekering (ENRA Plus of ENRA Optimaal) voor hun fiets of E-bike.

Voor welke apparaten is de ENRA pechhulp app geschikt?

De ENRA pechhulp app is ontwikkeld voor mobiele telefoons met een iOS (7.0 of hoger) of Android besturingssysteem (4.0 of hoger).

In welke landen is de ENRA pechhulpservice beschikbaar?

Bij ENRA Plus (Casco) is pechhulpservice Nederland meeverzekerd. Bij ENRA Optimaal (Casco) is pechhulpservice Europa meeverzekerd.

Heeft u een cascoverzekering afgesloten in de periode van 15-03-2015 tot en met 31-03-2015 dan is automatisch pechhulpservice Europa meeverzekerd. Heeft u uw cascoverzekering afgesloten vóór 15-03-2015? Dan is pechhulpservice Nederland meeverzekerd.

Wanneer kan ik de pechhulpservice inschakelen via de app?

U kunt gebruik maken van de ENRA pechhulp app als u tijdens uw fietstocht onverwachts met pech langs de weg komt te staan.

Waarom vraagt ENRA pechhulp app naar mijn locatie?

De pechhulp app vraagt om uw locatie zodat de alarmcentrale, in geval van pech, met behulp van GPS coördinaten precies kan bepalen waar u gestrand bent.

Werkt de ENRA pechhulp app ook zonder internet?

Ja, de ENRA pechhulp app werkt ook zonder internet, maar niet alle functies doen het zonder internet. Zonder internet kunt u alleen telefonisch contact opnemen met de alarmcentrale. De berichtenservice en plaatsbepaling met behulp van GPS coördinaten werken alleen met internet.

Wat is het nummer van de ENRA pechhulpservice?

U kunt onze pechhulpservice bereiken via 088-8778044.

Ik ben mijn gebruikersnaam vergeten.

U kunt uw gebruikersnaam bij ons opvragen.

Mijn gebruikersnaam is al in gebruik.

De applicatie laat alleen unieke gebruikers zich registeren. U kunt eventueel een cijfer aan uw gebruikersnaam toevoegen.

Mijn gebruikersnaam is ongeldig.

Een gebruikersnaam moet uit minimaal 3 karakters bestaan. De volgende karakters mogen worden gebruikt:

• (Hoofd)letters
  • Cijfers 0 - 9
  • Tekens – of _

Een spatie is niet toegestaan. Wanneer u gebruik maakt van het voorspellen van een woord, volgt vaak automatisch een spatie. Deze spatie moet u dus verwijderen.

Mijn wachtwoord is ongeldig.

Een wachtwoord moet uit minimaal 6 karakters zijn opgebouwd bestaande uit:

• (Hoofd)letters
  • Cijfers 0 – 9
  • Leestekens

Ik krijg de foutmelding: mobiel nummer ongeldig.

Het door u opgegeven mobiele nummer is onjuist. Het mobiele nummer moet bestaan uit 10 cijfers en beginnen met 06.

Ik krijg de foutmelding: polisnummer ongeldig.

Het door u opgegeven polisnummer is onjuist. Het polisnummer moet bestaan uit 9 cijfers.