In 2014 zijn alle tweewielerverzekeringen van Orion Direct overgenomen door ENRA

De veranderingen voor u als voormalig Orion Direct-klant worden op deze website uitgelegd.

Wie zijn wij?

ENRA verzekeringen is toonaangevend in tweewielerverzekeringen. Op het gebied van fietsverzekeringen zijn wij marktleider in Nederland. Wij zijn een gevolmachtigd agent van Bovemij verzekeringen nv en wij verkopen onze verzekeringsproducten via een uitgebreid dealernetwerk.

Bromfiets- en motorverzekeringen kunnen bij ons rechtstreeks online worden afgesloten. Een fietsverzekering kunt u alleen via een bij ons aangesloten rijwielhandelaar aanvragen. Voor een dealer bij u in de buurt kunt u op onze website kijken.

Wat gaat er voor u veranderen?

Voor u verandert er in eerste instantie niets. Uw bij Orion Direct afgesloten polis blijft ongewijzigd bij ons doorlopen, de voorwaarden en de premie blijven gelijk.

Bromfiets- of motorverzekering:

Dit wordt anders als u een wijziging op uw lopende bromfiets- of motorverzekering aan ons doorgeeft of per hoofdpremievervaldatum van de polis. Dan zal uw polis worden omgezet naar een ENRA-product. De voorwaarden van de bromfiets- of motorverzekering zijn over het algemeen gelijk. Op enkele specifieke punten wijken ze af. 
Klik hier voor een overzicht van de verschillen voor bromfiets.
K
lik hier voor een overzicht van de verschillen voor Motoren.

Fietsverzekering:

Heeft u bij Orion Direct een fietsverzekering afgesloten dan verandert er gedurende de looptijd van de verzekering niets. U krijgt kort voor het verstrijken van uw 3- of 4-jarige fietsverzekering een verlengingsaanbod van ons. Dit aanbod is opgemaakt op basis van ENRA-voorwaarden en premies.
Klik hier voor een overzicht van de verschillen.

Onze contactgegevens:

ENRA verzekeringen bv
Postbus 210
1610 AE GROOTEBROEK

Telefoon: 0228 520000

Voor vragen over uw Orion Direct polis of schades ontstaan vóór 1 januari 2014 kunt u contact opnemen met:

Orion Direct   073-548 50 00 info@oriondirect.nl